Elena Gistrea - Baking In stilettos specialiseert zich in het creëren en leveren van zoete creaties met net dat tikkeltje meer, voor professionals.

Uw leverancier

Bent u opzoek naar een origineel dessert voor uw restaurant?  Bent u een cateraar en u wilt zich onderscheiden van de rest door een exclusief gepersonaliseerd dessert aan te bieden aan uw klant? Of wenst u met uw bedrijf uit te pakken op de beurs met creatieve zoetigheden die volledig aangepast zijn aan de kleuren en het thema van uw bedrijf? Of wilt u een bijzondere relatiegeschenk aanbieden aan uw werknemers? Hebt u een event en wilt u uitpakken met een sweet table? Wie u ook bent, ons doel is dat uw relaties versteld staan van wat u aan hen geeft.

U kan bij ons terecht voor zowel een vast assortiment als een volledig nieuwe creatie speciaal ontworpen naar uw wensen.

Uw persoonlijke patisseriechef

Persoonlijke toets?

Op zoek naar een uniek dessert voor uw zaak? Samen met u stellen wij een dessert samen dat volledig beantwoordt aan het karakter en de smaak van uw zaak. Wij werken een uniek dessert uit voor uw restaurant.

 

Elena komt langs en luistert naar uw wensen. Bij een tweede gesprek krijgt u verschillende proevertjes aangeboden die speciaal voor uw zaak zijn gecreëerd. Als de keuze gemaakt is, worden de dessertjes of aparte elementen geleverd op een door u gekozen tijdstip.